Deel hier je ervaring

 

Reactie plaatsen

Reacties

Peter en Linda
een jaar geleden

Zaterdag 28 september 2019, na bijna 13 uur in de auto gezeten te hebben werd ik hartelijk en warm verwelkomd door de gastvrouw Denise. Effe zitten, praatje, bakkie doen en acclimatiseren, dat is gewoon leuk aankomen en voelt gelijk goed en lekker voor de komende twee weken.

Hele mooie locatie, nette verzorgde gite voorzien van alle gemakken en stijlvol ingericht. Bij aankomst stokbroodje en flesje wijn neergezet, helemaal leuk.

Qua vissen diverse disciplines gevist en waanzinnig goed gevangen waaronder barbeel, brasem, kopvoorn, baars, zonnebaars, karper en een viertal meervallen. Je moet er wel iets voor doen maar er zwemt werkelijk van alles in de rivier. Het bijbehorende visbootje is zeker een uitkomst en aanvulling tijdens je visserij.

Tip voor de visser; het is een rivier, dus neem voldoende voer mee, want er moet echt voer in, om ze er op te krijgen en er op te houden.

Buiten het vissen om, de tweede week samen met mijn vriendin de omgeving verkend, je kan er eindeloos fietsen met oa. de mountainbike alsmede wandelen, zowel richting Cahors als Fumel, zo langs De Lot in een schitterende natuur en historische omgeving, zeker de moeite waard.

Winkelcentrum en een hengelsportzaak ligt op nog geen 5 minuten rijden, voor de echte "die-hard" is er buiten de Mac, zelfs een Hollandse patatzaak in Fumel.

Wij hebben er echt twee fantastische weken gehad. Buiten de geweldige gastvrouw en gastheer die Denise en Vincent beiden zijn, hebben wij ook twee gezellige, belangstellende lieve en warme mensen leren kennen.

Denise en Vincent; "merci pour tout, á l'année prochaine".

Esther
een jaar geleden

Fantastische week gehad. Top gite direct aan de lot. Lekker gevist en genoten van de gastvrijheid. Meteen geboekt voor volgend jaar.

Rene
een jaar geleden

Toplocatie, heel smaakvol ingericht.
Bij aankomst staat er een flesje rood, stokbrood, een paar biertjes, koffie en Thee klaar.
Dat is lekker binnenkomen, Vincent & Denise weten hoe het hoort en zijn geweldige gastvrouw en gastheer.

Het huis is knus en gezellig ingericht..... en dan die regendouche....

Mogen we nog eens terugkomen?

Frank
een jaar geleden

Mooie plek aan het water en fijne gite met alle voorzieningen en zeer gastvrij .